Vårt Servicekonsept / Serviceavtale

Å være en god leverandør krever et solid fundament og ikke minst kunne levere service og hjelp til enhver bruker/kjøper av våre produkter i dette langstrakte landet.

Foynland Storkjøkken AS ble Autorisert av BFSN som autorisert service bedrift i 2010. Vi har kun fagarbeidere som utfører service raskt og rimelig.

Vår service koordinator sørger for at du får hjelp så snart som mulig etter at problemet har oppstått. Vårt store delelager i Tønsberg er solid utbygget, og normalt kan vi levere de aller fleste deler iløpet av kort tid.
Alle våre ansatte på teknisk avdeling er utdannet elektromontører, elektroreparatører og Ingeniører, slik at de fleste spørsmål vedr. installasjoner kan besvares hos oss.

SERVICEAVTALE?
Nå i de senere årene er har vi sett at lokalt her i Buskerud, Telemark og Vestfold (BTV-Fylkene) ønsker fler og fler av våre kunder å tegne serviceavtaler med firma som er kompetent, autorisert og har deler på lager - Foynland Storkjøkken AS.
Dette gir en trygghet og for deg og din restaurant, kantine eller spisested.
En slik avtale omfatter en servicesjekk av de avtalte produktene med tilhørende rapporter og evt reparasjoner. Kurven for produktet vil flate ut, og vare mye lengre, feil oppdages tidligere.
En avtale gir også endel bedre betingelser for utført servicearbeid mm.

Har du noen spørsmål, eller ønsker service, ta kontakt med
Trond: Tlf. 33 30 48 37 eller 922 33 722 - service@foynland.no
eller
Jan: Tlf. 33 30 48 37 eller 980 44 055 - service2@foynland.no
Eller bare send en mail med ditt spørsmål. Beskriv problemet, Merkenavn og type på maskinen, helst også serienummer. Fyll inn:
Foynland Storkjøkken AS Ønsker de beste Teknikerne, og holder kurs for forhandlere på Vårt Showkjøkken/utstillingsrom:
 
 
 
 
 
 .


Foynland Storkjøkken AS leter alltid etter en dyktig Servicetekniker!
Kanskje du er den rette? Ta en tlf til Knut-Martin på 33 30 48 30, eller bare send en kortfattet søknad med CV. Så tar vi kontakt dersom vi skulle ha behov.

Send mitt spørsmål

Kontakt oss på tlf:

33 30 48 30

Tips en venn

Isbitmaskinene

Isbitmaskinene er ankommet vårt lager!! Simag kan skilte med 2 ÅRS Delegaranti. ...
Les mer

Fagor Advance

Fagor Advance + Markedets BESTE kombidamper ? Klikk på bildet over og sjekk selv...
Les mer