Foynland Storkjøkkens Produksjon

FOYNLAND Storkjøkken har produsert rustfritt stål siden starten i 1948 (Foynland mek. verksted). Det hele startet med kokelodd og juletreføtter. På 60-70 tallet var vi en av de største i Norge på levering av skitrekk i Norge, med en markedsandel på hele 40%. En stor ordre til forsvaret gjorde at vi endret litt på produksjonen, og startet produksjon av kokegryter og rustfritt utstyr til bysser på båt, kjøkken, institusjon, laboratorier og restauranter.

Foynland Storkjøkken kan alltid tilpasse produktene etter Deres ønsker uten at det koster for mye. Foynland er heller ikke større enn at vi kan få til det meste på relativt kort tid - Det er ikke uten grunn at de fleste av våre faste kunder har vært trofaste i svært lang tid (helt opp til 15-20år).

Foynland Storkjøkken kan dessuten tilpasse og modifisere "standard" utstyr etter Deres behov og ønsker. Pølsedisker er også av våre store produkter, med leveringer bla. til Hydro Texaco, Shell privat, Best og Gyda
Med gode produksjonsmedarbeidere, CNC-styrte maskiner og god internkontroll sikrer Foynland at kvalitet og leveringssikkerhet til riktig pris for Deg og Deres kunder.

Etter ordre, utarbeider Foynland etter ønske også tegninger på akkurat det Du ønsker. Vi planløser Deres nye kjøkken etter nærmere avtale. Ikke nøl med å ta kontakt for uforpliktende tilbud på produksjon av rustfritt utstyr.

Noen produkter vi produserer i dag:
  • Rustfrie benker med "alt" tilbehør
  • Tilpassede smøredisker for baguetter mm.
  • Stativer og reoler etter ønske
  • Vegghyller og skap
  • Trillbart utstyr etter Deres ønske.
Send mitt spørsmål

Kontakt oss på tlf:

33 30 48 30

Tips en venn

Isbitmaskinene

Isbitmaskinene er ankommet vårt lager!! Simag kan skilte med 2 ÅRS Delegaranti. ...
Les mer

Fagor Advance

Fagor Advance + Markedets BESTE kombidamper ? Klikk på bildet over og sjekk selv...
Les mer