Utstyr til kantine, restauranter, kafeer og gatekjøkken

Komplette storkjøkken, rustfrie benker og småutstyr til kantiner, restauranter, kafeer og gatekjøkken er blant fokusområdene til Foynland Storkjøkken AS. Foynland Storkjøkken AS er et navn som er for mange kjent i bransjen for kvalitet, kunnskap og erfaring. Vår målsetting er å utvikle, samt levere løsninger som gir våre kunder et bedre kjøkken med lengre levetid, til en hyggelig pris.

Foynland Storkjøkken AS er i dag Norges eneste storkjøkkenleverandør /importør med egen produksjonsavdeling. Dette gir store innsparinger, forenkler og gir bedre tilpasninger for våre kunder uten unødige forsinkelser dersom det skulle være noe.

Foynland Storkjøkken AS leverer til Østlandet, Vestlandet og Sørlandet. I tillegg leverer vi til Midt-Norge.

Kontakt Foynland Storkjøkken AS for mer informasjon om produkter og tjenester relatert til storkjøkken.

Eksempler på utstyr til kantiner, restauranter, kafeer og gatekjøkken

Foynland Storkjøkken As har som nevnt egen produksjonsavdeling på Foynland (Nøtterøy utenfor Tønsberg). Her produserer vi alt fra bunnen av, komplett i rustfritt stål. Det er ingen import i produksjonen vår, og alt er «hand made» i Norge. Dette gir svært solide, norske konstruksjoner som også sikrer at utstyret varer i mange år. «Made in Norway» er også noe blant annet skipsindustrien forstår seg på - unik kvalitet til en fornuftig penge. Det er mange som har brent seg på billig import av rustfritt utstyr.

Vi leverer utstyr til restauranter, kafeer og gatekjøkken. I tillegg leverer vi utstyr til bedriftskantiner, institusjonskjøkkener og hotellkjøkken. Vi leverer også kjøkkenutstyr til supermarkeder og private. Eksempler på det mest vanlige utstyret som vi leverer til kantiner, restauranter, kafeer og gatekjøkken er kantinedisker, kombidampere, oppvaskmaskiner og kjøledisker - selvfølgelig også rustfrie benker og andre storkjøkkenmaskiner.

Foynland Storkjøkken AS leverer til Østlandet, Vestlandet og Sørlandet. I tillegg leverer vi til Midt-Norge.
Vi har også mange gode forhandlere over hele Norge som vil ivareta deg etter ditt gode kjøp.

Kontakt Foynland Storkjøkken AS for mer informasjon om utstyr til restauranter, kafeer og gatekjøkken.
Send mitt spørsmål

Kontakt oss på tlf:

33 30 48 30

Tips en venn

Isbitmaskinene

Isbitmaskinene er ankommet vårt lager!! Simag kan skilte med 2 ÅRS Delegaranti. ...
Les mer

Fagor Advance

Fagor Advance + Markedets BESTE kombidamper ? Klikk på bildet over og sjekk selv...
Les mer