Storkjøkken

Storkjøkken som vi leverer er kokelinjer, stekelinjer, kombidampere, oppvaskmaskiner og kjøledisker. I tillegg leverer vi kjøkkeninnredning som rustfrie benker og ellers alt av storkjøkkenmaskiner.

Foynland Storkjøkken AS leverer til Østlandet, Vestlandet og Sørlandet. I tillegg leverer vi til Midt-Norge.

Kontakt Foynland Storkjøkken AS for mer informasjon om produkter og tjenester relatert til storkjøkken.

Leverandør av storkjøkken

Foynland Storkjøkken AS er en komplett leverandør av utstyr til kjøkken og storkjøkken. I tillegg kan vi levere selve storkjøkkenet. Våre kokker, ingeniører og tekniske tegnere utvikler og designer alle typer kjøkken og kantiner.

Vi har mange gode referansekunder som vi har levert kjøkkenutstyr til. Siden oppstarten i 1948 var produksjon av rustfrie innredninger hovedgesjeften, men fra 1989 innledet vi samarbeid med mange store produsenter av maskiner til storkjøkken.

Dette gjør oss til en total leverandør av selve storkjøkken og utstyr til storkjøkken. I dag består Foynland Storkjøkken AS av flere enheter som utfyller hverandre. Enhetene består av "P roduksjon av rustfrie innredninger", "Import og salg av maskiner til storhusholdning" og "serviceavdeling". I tillegg består Foynland Storkjøkken AS av en egen "småutstyr avdeling med noe lager utsalg".

Med basis i disse enhetene er vi i dag sannsynligvis den mest komplette leverandøren i Norge.

Foynland Storkjøkken AS leverer til Østlandet, Vestlandet og Sørlandet. I tillegg leverer vi til Midt-Norge. Vi har også mange gode forhandlere over hele Norge som vil ivareta deg etter ditt gode kjøp

Kontakt Foynland Storkjøkken AS for mer informasjon om produkter og tjenester relatert til storkjøkken.
Send mitt spørsmål

Kontakt oss på tlf:

33 30 48 30

Tips en venn

Isbitmaskinene

Isbitmaskinene er ankommet vårt lager!! Simag kan skilte med 2 ÅRS Delegaranti. ...
Les mer

Fagor Advance

Fagor Advance + Markedets BESTE kombidamper ? Klikk på bildet over og sjekk selv...
Les mer