Oppvaskmaskin til Storkjøkken

Produkter og tjenester relatert til oppvaskmaskiner for storkjøkken er blant de største et av våre fokusområdene for oss. Som en av landets ledende leverandører av storkjøkken og storkjøkkenutstyr, så er oppvaskmaskiner en del av dette naturlige sortimentet. En profesjonell oppvaskmaskin er også kalt steamer i tidligere dager. Steamer er altså det samme som en profesjonell oppvaskmaskin.

Foynland Storkjøkken AS har opparbeidet seg solid kunnskap innen gode tekniske løsninger for storkjøkken, samt hvordan en effektiv oppvaskmaskin eller steamer passer inn for å holde et storkjøkken med rent utstyr og service.

Vi tilbyr oppvaskmaskiner og steamere fra Fagor

I januar 2015 ble den nye oppvaskmaskin serien Advance, Concept+ og Concept lansert fra Fagor.
Hvis du ønsker det beste av det beste, til en særdeles hyggelig pris, velger du Advance oppvaskmaskin. Enten underbenk, eller hette oppvaskmaskin. Oppvaskmaskinene kjennetegnes med svært lite støy, lavt vannforbruk (2,4Ltr/vask), energieffektiv, leveres med såpe og skyllemiddel doserer i tillegg til eget selvvaskeprogram. Mange flere flotte spesifikasjoner, last ned info fra vår nedlastnings side: http://foynland.no/nedlastinger/

Disse oppvaskmaskinene (steamerne) passer like godt inn i ditt forsamlingshus som i en bedriftskantine, institusjonskjøkken, bar, supermarked, restaurant etc. Når du har gjort ditt gode innkjøp på oppvaskmaskinen (steameren), må vi minne om at vi også leverer annet vanlig storkjøkkenutstyr som kombidampere, kjøledisker og kokelinjer. Videre har vi full produksjon av rustfrie benker og rustfritt utstyr.

Kontakt Foynland Storkjøkken AS for mer informasjon om oppvaskmaskin eller steamer til restauranter, kafeer og gatekjøkken.

Oppvaskløsninger for profesjonelle kjøkken

I samarbeid med våre ingeniører og kokker finner Foynland løsningen som vil passe Deres kjøkken. I vårt produktsortiment fra Fagor og Sammic finner vi maskiner i alle størrelser. Alle Fagor og Sammic oppvaskmaskiner er utført i rustfritt stål utv./ innv. Rustfrie vaskearmer og dyser er en selvfølgelighet. Dessuten er maskinene fra både Fagor og Sammic både rengjøring- og brukervennlige.

Kontakt Foynland Storkjøkken AS for mer informasjon om oppvaskmaskin eller steamer til restauranter, kafeer og gatekjøkken.

Foynland Storkjøkken AS leverer til Østlandet, Vestlandet og Sørlandet. I tillegg leverer vi til Midt-Norge. En av våre lokale forhandlere vil ivareta deg etter ditt gode innkjøp.
Send mitt spørsmål

Kontakt oss på tlf:

33 30 48 30

Tips en venn

Isbitmaskinene

Isbitmaskinene er ankommet vårt lager!! Simag kan skilte med 2 ÅRS Delegaranti. ...
Les mer

Fagor Advance

Fagor Advance + Markedets BESTE kombidamper ? Klikk på bildet over og sjekk selv...
Les mer