Kombidamper

En skikkelig kombidamper er en ovn som er spesialtilpasset for profesjonelle kjøkken og storkjøkken. Kombidampere er ovner som har innebygget dampgenerator (boiler), reverserende vifte, kjernetemperaturmåler, de er også konstruert for at profesjonelle kjøkken og storkjøkken skal kunne levere mat av ypperste klasse raskt og effektivt med samme resultat hver gang.

Foynland Storkjøkken AS leverer kombidampere fra Fagor Industrial som har en helt ny generasjon av kombidampere ute på markedet. Disse nye kombidamperne kommer i fem forskjellige størrelser, og med forskjellige egenskaper og ytelse.

Kombidamperne leveres både i elektrisk og gass versjon. Uansett hva slag kjøkken eller storkjøkken det er snakk om så har Fagor Industrial en kombidamper som passer kjøkkentype, plass og budsjett.

Kombidampere i den nye ADVANCE generasjonen har ett flott, moderne design, den er en fleksibel, robust og holdbar. Denne profesjonelle ovnen er designet og bygd for å vare av fagfolk for fagfolk. Med basis i våre enheter er vi i dag sannsynligvis den mest komplette leverandøren i Norge av storkjøkken og utstyr til storhusholdninger.

Foynland Storkjøkken AS leverer til Østlandet, Vestlandet og Sørlandet. I tillegg leverer vi til Midt-Norge.
Vi har også mange gode forhandlere over hele Norge som vil ivareta deg etter ditt gode kombidamper kjøp.

Kontakt Foynland Storkjøkken AS for mer informasjon om produkter og tjenester relatert til storkjøkken.

Kombidampere - Advance+, Advance og Concept

Kombidampere fra Fagor Industrial leveres i tre forskjellige klasser. Toppmodellen er Advance+ som er lagd for profesjonelle, den går ikke på kompromisser med noen funksjonalitet. Det er Advance som er den enkleste rene kombidamperen og Concept som er den enkle, robuste ovnen basert på direkte damp..

Kontakt Foynland Storkjøkken AS for mer informasjon om produkter og tjenester relatert til storkjøkken.
Send mitt spørsmål

Kontakt oss på tlf:

33 30 48 30

Tips en venn

Isbitmaskinene

Isbitmaskinene er ankommet vårt lager!! Simag kan skilte med 2 ÅRS Delegaranti. ...
Les mer

Fagor Advance

Fagor Advance + Markedets BESTE kombidamper ? Klikk på bildet over og sjekk selv...
Les mer