Kokelinje/stekelinje

En kokelinje/stekelinje inneholder normalt flere komponenter, bla koketopper sammen med og andre komponenter. Disse koketoppene kan bestå av runde, firkantede eller keramiske plater. En kokelinje/stekelinje består i tillegg til koketopper også ofte av en flatgrill, frityrkoker og vannbad. Under kokelinjen/stekelinjen er det ofte plassert en grillkjølebenk .

Vår leverandør av komplette kokelinjer er Fagor. Fagor er kjent for sin gode kvalitet og robusthet i flere størrelser som 600-linje, 700-linje og 900-linje. Alt dette til svært hyggelige priser. .

Foynland Storkjøkken AS leverer til Østlandet, Vestlandet og Sørlandet. I tillegg leverer vi til Midt-Norge.
En av våre lokale forhandlere vil ivareta deg etter ditt gode innkjøp.

Kontakt Foynland Storkjøkken AS for mer informasjon om kokelinjer/stekelinjer til restauranter.

Komplett leverandør av kokelinje/stekelinjer

Uansett hvilken type kjøkken eller storkjøkken du har, så har Fagor Industrial og Foynland Storkjøkken AS en kokelinje/stekelinje som passer deg mht type, disponibel plass og budsjett. Vår målsetting er å utvikle, og levere løsninger som gir våre kunder et bedre kjøkken med lengre levetid, til en hyggelig pris.

Ernæring, mattilberedning og konsumering av måltider er viktige elementer for alle kjøkken, men særlig for kommersielle storkjøkken. I tillegg er det praktiske, økonomiske og det organisatoriske aspektet ekstremt viktig for alle som lever av å lage mat. Dette gjelder selvfølgelig også for vanlige husholdninger, men som nevnt særlig for kommersielle storhusholdninger.

Derfor er en kokelinje/stekelinje fra Fagor levert av Foynland AS en god investering i egen fremtid.
Send mitt spørsmål

Kontakt oss på tlf:

33 30 48 30

Tips en venn

Isbitmaskinene

Isbitmaskinene er ankommet vårt lager!! Simag kan skilte med 2 ÅRS Delegaranti. ...
Les mer

Fagor Advance

Fagor Advance + Markedets BESTE kombidamper ? Klikk på bildet over og sjekk selv...
Les mer