Produkt Nyhet 2016!


Vaskeprogram på alle FAGOR kombidampere!

Fagor har fra 2016 Lansert Vaskeprogram i sine 3 linjer av kombidampere, være seg den minste 6GN injeksjonskombidamper til den største 40GN APE-ovnen.
Fagor har innsett at brukerne trenger det, og ønsker det. De nye programmene som er inkorporert er svært enkle å bruke, og maskinen guider deg enkelt igjennom prosessen. Ikke noen løse komponenter som skal settes inn eller tas ut.
På Advance Plus, APE ovnene er hele vaskeprosessen Automatisert, dvs du bare tilsetter såpe, og maskinen vasker et av de 5 forhåndprogrammerte programmene.
Fagor har INGEN binding til såpe. Foynlands Pris eksempel er 25kg pulver Kr. 2.780,- eks mva og frakt fra Foynland.
På Concept og Advanceovnene benyttes spray som fordeles rundt i kammeret. Se Videoer under.
FAGOR er en del av Spanias største konsern, Mondragon Coop. Med over 1600 ansatte world wide dekker de hele verden(!). Fagor leverer nær sagt 360 grader av kjøkkenet ditt.
Oppvaskmaskiner, kombidampere, koke og stekelinjer, 600-700-900 og ikke modulbaserte linjer. I tillegg til komplett range av Kjøle og fryseprodukter. Dekker de alt du trenger.
Fagor produktene kjennetegnes som robuste, driftssikre med høy kvalitet til en hyggelig pris.
Foynland Storkjøkken er kjent for sin gode service, hjelp til sine kunder med rask og enkel kontakt med riktig person uten innvalg og andre finurlige kontaktmuligheter. Du får en person å forholde deg til under et prosjekt, og han vil følge deg fra A- planleggingsfasen til Å - ferdigstillense og igangkjøring. Drift og vedlikehold besørges av vår teknikker som er behjelpelig både ved oppmøte og telefon. ENKELT OG GREIT!
Foynland har jo egen produksjon av rustfritt utstyr som benker, trillebord og alt det andre du måtte trenge av rustfritt til ditt kjøkken eller kantine, kafè eller hva nå det skulle være.

Ta kontakt med oss:
Kristian: 33 30 48 33 - 476 28 793 - kristian@foynland.no
Knut-Martin: 33 30 48 30 - 920 87 549 - knut.martin@foynland.no
Send mitt spørsmål

Kontakt oss på tlf:

33 30 48 30

Tips en venn

Isbitmaskinene

Isbitmaskinene er ankommet vårt lager!! Simag kan skilte med 2 ÅRS Delegaranti. ...
Les mer

Fagor Advance

Fagor Advance + Markedets BESTE kombidamper ? Klikk på bildet over og sjekk selv...
Les mer